OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 30. marts 2023

Aprilnummeret af Jæger er udkommet

Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde april-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

April måneds udgave af Jæger er i skrivende stund på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her. Foretrækker du at læse artiklen online via hjemmesidens medlemsnet, er den allerede lagt ud og kan læses her.

Du kan se frem til endnu et spændende blad med masser af gode historier over de 132 sider, vi har til dig i denne måned. Ud over alt det andet stof i bladet stiller vi i april-temaet skarpt på rovdyrene. Dem med kløer og hjørnetænder. De øverste i fødekæden – sammen med os. Derfor kan vi have en tendens til at betragte rovdyrene som konkurrenter, hvilket hos nogle kan skabe en negativ indstilling i stedet for at anerkende, at rovdyrene blot udfylder deres plads i fødekæderne, sådan som det altid har været.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan logge ind på medlemsnettet og få adgang til denne udgave af Jæger i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 32 siders læsestof kvit og frit: