OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 29. april 2022

Tid til maj måneds Jæger

Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde maj-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Det er lige straks maj, det er forår - tusindvis af jægere tæller dagene til bukkepremieren den 16. maj, andre klargør grej til rågereguleringen, der starter den 1. maj, og nogle er så heldige, at de skal nå lidt af det hele. Men skulle ventetiden falde lang (og det kan sagtens hænde), hvad er så bedre end at lade hvilen falde på i selskab med seneste nummer af Jæger?

I skrivende stund er majnummeret af Jæger på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her.

Aktuelle emner - som altid

I denne måned er bladet selvfølgelig præget af de aktiviteter, som mange jægere kaster sig over i denne tid: Bukkejagten og rågeungerne. Mange jagtforeninger rundtom i landet har et godt samarbejde med kommunen i forhold til rågeregulering på offentlige arealer, og det bringer vi en artikel om på side 12. På siderne 34-48 kan du fordybe dig i den traditionsrige bukketopti, der er spækket med spændende beretninger og interessante artikler om råvildtforvaltning. Derudover kan du også læse om den optimale bukkeriffel, lovlige skydeplatforme og meget andet men relevans for "Jægernes Juleaften."

Dertil kommer alle de andre historier, f.eks. anmeldelser, lokalsiderne mv., som du altid kan finde i Jæger

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan logge ind på medlemsnettet og få adgang til apriludgaven af Jægers 116 sider i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger. Dog er der stadig problemer med visninger af bladet i apps på android-telefoner. Det beklager vi meget!

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 30 siders læsestof kvit og frit: