OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 25. oktober 2022

Lovsamlingen til jægeren 2022-23

Lovsamlingen til jægeren 2022-23 er landet på lageret hos SEGES, og er du jagttegnskursuslærer i DJ, kan du bestille et gratis eksemplar i netbutikken

Tekst: Jes Mikkelsen

Årets trykte lovsamling til jægeren ligger klar til bestilling hos SEGES.

Indhold og opbygning af årets lovhæfte er helt i stil med tidligere udgivelser, og med den gode visuelle markering Nyt2022 er det let for jagttegnskursuslæreren og jægere at se, hvilke væsentlige ændringer der er sket siden sidste år. 

Gratis eksemplar til jagttegnskursuslærerne

Er du jagttegnskursuslærer i Danmarks Jægerforbund, kan du bestille et gratis eksemplar, så du kan være klar til undervisningen af de kommende jægere.

Du bestiller bogen i netbutikken hos SEGES ved at bruge rabatkoden Lov2023

Som tidligere virker koden kun, hvis du er oprettet som jagttegnskursuslærer i SEGES’ netbutik, og er logget ind på profilen, når du handler. Lovsamlingen er gratis, men der opkræves porto.

Rabatkoden er aktiv frem til 31. december 2022.

Lovsamling som I-paper på Jagtprøven.dk

På Jagtprøven.dk er Lovsamlingen også tilgængelig i Ipaper-format. I denne elektroniske udgave er det meget let at søge relevant lovgivning frem. Skriv eksempelvis ordet ’schweiss’ i søgefeltet, og maskinen finder lynhurtigt alle de sidder hvor ’schweiss’ indgår.

Pensum er gældende hele 2023

Der kommer løbende ny lovgivning, som påvirker jagten, men for at det ikke skal forvirre aspiranterne frem mod prøven, har jagtprøvens parter indgået aftale om, at årets pensum hvert år ’lukker’ den 1. juli. Fra den dato har aspiranter og jagttegnskursuslærere mulighed for at sætte sig ind i den lovgivning, som passer til undervisningen. Ydermere er der i samme gruppe indgået aftale om, at ændringer i lovgivningen ikke slår igennem i den teoretiske jagtprøve før året efter.

Lovsamlingen til jægeren er redaktionelt igangsat 1. juli 2022 og er derfra gældende som pensum for undervisning hele 2023.