OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 20. juni 2022

Er jagttegnet digitalt? Så husk at opdatere appen Mit Jagttegn

Har du digitalt jagttegn, skal du huske at opdatere appen Mit Jagttegn. 14. juni tog Miljøstyrelsen den gamle app ud af brug. Bor du udenfor landets grænser, virker appen ikke.

Jægere med version 1.1 af appen Mit Jagttegn eller ældre skal opdatere appen i App Store eller Google Store. Siden i tirsdags, den 14. juni, har den gamle app nemlig været taget ud af drift, hvilket betyder at man ikke længere kan tilgå det digitale jagttegn, før appen er opdateret. De, der er tilmeldt det digitale jagttegn, har ofte ikke et fysisk jagttegn, og er derfor nødt til at sikre, at softwaren er opdateret.

Det er den løbende fokus på optimering af datasikkerheden, som ligger til grund for opdateringen af appen. Bor man i udlandet uden adresse i Danmark, kan appen ikke opdateres. En adresse i Danmark er nemlig en forudsætning for digitalt jagttegn og har man ikke det, kan appen heller ikke installeres.

Når man har hentet den nye version, vil man fremover automatisk få besked i appen, hver gang der kommer en ny version. Miljøstyrelsen oplyser, at cirka 55.000 jægere har digitalt jagttegn og vurderer, at højst 1.000 vil blive berørt af lukningen, fordi de benytter de ældste versioner af appen.