OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 23. december 2022

Det nye års første Jæger er udkommet

Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde januar-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Januar måneds - og dermed det nye års første - udgave af Jæger er i skrivende stund på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her. Foretrækker du at læse artiklen online via hjemmesidens medlemsnet, er den allerede lagt ud og kan læses her.

Du kan se frem til endnu et spændende blad med masser af gode historier over de 116 sider, vi har til dig i denne måned. Månedens forsidefoto er taget af DJ-journalist Søren Vendelbo og viser den 23-årige bøssemager Thomas Jensen. Ham kan du læse mere om i artiklen "Fra skydespil til bøssemager" på side 32 inde i bladet.

Første nummer af fremtidens medlemsmagasin

I det hele taget afslører den nye genre af forsidefotos en spændende forandring, som bladet har gennemgået. Vi har nemlig ”rystet posen” for også i fremtiden at udgive Danmarks bedste medlemsmagasin. Redaktionen m.fl. har brugt meget tid, har haft mange diskussioner og har truffet svære valg om form, indhold og længde. Resultatet er, at stort set alt i bladet er fornyet i sit udtryk.

Forsiden, der hidtil har været båret af smukke fotos af dyr og fugle, afspejler nu ønsker om at få jægerne bogstaveligt talt mere ind i billedet. Meget indhold vil være velkendt, men der er også nyt for læserne at dykke ned i. F.eks. vil hvert nummer indeholde et tema, hvor et emne kan belyses dybdegående og med flere perspektiver. I januar er temaet våben.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan logge ind på medlemsnettet og få adgang til denne udgave af Jæger i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 32 siders læsestof kvit og frit: