OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 31. maj 2021

Sommernummeret af Jæger er på vej

Det er ved at være sommer, og en frisk udgave af Jæger er på vej. Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde bladet i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Sommerens udgave af Jæger, som dækker både juni og juli, er i skrivende stund på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her. Foretrækker du at læse artiklen online via hjemmesidens medlemsnet, er den allerede lagt ud.

Igen i denne måned er der masser af spændende stof på programmet. Glæd dig f.eks. til interviewet med miljøminister Lea Wermelin, som slår fast, at der ikke er nogen modsætning mellem jagt og biodiversitet. Du kan også blive klogere på regulering af kalve i danske kron- og dåvildtbestande og læse om en række sager, hvor jægere har fået jægerforbundets hjælp til at få omstødt rettens afgørelser i knivsager.

Og så er årets rågeunge-regulerings-sæson jo gået ind i sin slutspurt. Filmen herunder er en lille appetitvækker til artiklen "Vi regulerer rågeunder," som du finder på side 12 i bladet:

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan som sagt logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 27 siders læsestof kvit og frit: