OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 27. august 2021

Efterårets første udgave af Jæger er på vej

Sommeren går på hæld, og forude venter et pragtfuldt efterår med masser af jagtoplevelser. Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde september-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

September måneds udgave af Jæger er i skrivende stund på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her. Foretrækker du at læse artiklen online via hjemmesidens medlemsnet, er den allerede lagt ud og kan læses her.

Igen i denne måned er der masser af spændende stof på programmet.

Vi har bl.a. taget en snak med Jesper Hansen fra Svebølle, som denne sommer kom på alles læber, da han fik sølv i skeetskydning under årets OL i Tokyo. Læs interviewet med den ivrige jæger og mesterskytte. Vi har også set nærmere på hundetræning i Gudbjerg og Omegns Jagtforening, som har taget initiativ til en anderledes, sjov og yderst værdifuld jagthundetræning – for både hunden og føreren. Desuden byder vi igen på masser af jagtreportage, lokalstof og anmeldelser.

Dette - og meget, meget mere over de 140 sider - kan du se frem til i denne måneds udgave af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan som sagt logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 34 siders læsestof kvit og frit: