OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 26. november 2021

Årets sidste Jæger er på gaden

Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde december-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

December måneds udgave af Jæger er i skrivende stund på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her. Foretrækker du at læse artiklen online via hjemmesidens medlemsnet, er den allerede lagt ud og kan læses her.

Igen i denne måned er der masser af spændende stof på programmet. Læs bl.a. om Danmarks Jægerforbunds nye strategi på hundeområdet, som er ændret markant. I artiklen kan du blive klogere på strategien og tankerne bag ændringerne.

Vanen tro disker Jægers vildtkok op med lækre forslag til julens vildtretter. Det sker under overskriften "Vildtkokkens jul." Endnu en tradition for december-nummeret er kåringen af årets forside. Her kan du deltage i afstemningen og være med i opløbet om et gavekort på 5.000 kr. til jagtudstyr i Jaguargruppens butikker.
Ikke mindst får du også andet og sidste afsnit i serien om den vilde natur. Afsnittet har titlen: "Hvorfor og hvornår forsvandt de?"

Dette - og meget, meget mere over de 140 sider - kan du se frem til i december måneds udgave af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan som sagt logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 25 siders læsestof kvit og frit: