OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 29. januar 2020

Februar måneds Jæger
er på gaden

Så blev det tid til endnu et trykfrisk eksemplar af Jæger, direkte i postkassen. Faktisk er online-udgaven allerede lagt ud. Er du endnu ikke medlem af Danmarks Jægerforbund, kan du læse en forkortet udgave af magasinet via linket i artiklen herunder.

Denne måneds udgave af Jæger byder på 138 sider spændende jagtstof. Vi bringer bl.a. artiklen om "Red Letter Days," som er den gamle betegnelse for en jagt, hvor jægeren nedlægger 100 ringduer eller flere. Du får også en reportage fra jagten på Europas største kronhjorte, Karpaternes kæmper - og læs sidste afsnit i føljetonen om "Køkkenbordsforliget."

Læs disse artikler og meget, meget mere i februar-nummeret af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan allerede nu logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 30 siders læsestof kvit og frit: