OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 29. august 2019

Efterårets første
Jæger er "på gaden"

Så er det snart september, og den kommende måneds udgave af magasinet Jæger er udkommet. Er du endnu ikke medlem af Danmarks Jægerforbund, kan du læse en forkortet udgave af magasinet via linket i artiklen herunder.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Igen har redaktionen en masse gode historier klar til dig - denne gang hele 164 siders jagtstof!

Glæd dig bl.a. til historien om jagten på en kæmpebøffel i Argentinas sumpområder, og tag med på jagt efter vilde agerhøns for stående hund i det sønderjyske. Sædvanen tro tester vi også i dette nummer udstyr - vi ser bl.a. på skuddets virkning - hvad sker der, når en kugle rammer vildtet? Vi har også testet våbenkufferter i den billige ende og set på, hvad de holder til.

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan allerede nu logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 38 siders læsestof kvit og frit: