Offentliggjort den: 30. december 2019

Årets første Jæger er på vej

Nytåret står for døren - og det gør et trykfrisk eksemplar af Jæger selvfølgelig også. Faktisk er online-udgaven allerede lagt ud. Er du endnu ikke medlem af Danmarks Jægerforbund, kan du læse en forkortet udgave af magasinet via linket i artiklen herunder.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Årets første udgave af Jæger byder på 130 sider godt jagtstof. I januar kan du f.eks. nyde tekst og fantastiske billeder fra en rævejagt med næsten 100 jægere. Du kan også tage med på bjørnejagt i Canada, læse om den tyske jagtterrier og få opskriften på helstegt edderfugl - vinderen ved DM i Vildtmad 2019.

Læs disse artikler og meget, meget mere i januar-nummeret af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan allerede nu logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 31 siders læsestof kvit og frit: