OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 30. december 2019

Årets første Jæger er på vej

Nytåret står for døren - og det gør et trykfrisk eksemplar af Jæger selvfølgelig også. Faktisk er online-udgaven allerede lagt ud. Er du endnu ikke medlem af Danmarks Jægerforbund, kan du læse en forkortet udgave af magasinet via linket i artiklen herunder.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Årets første udgave af Jæger byder på 130 sider godt jagtstof. I januar kan du f.eks. nyde tekst og fantastiske billeder fra en rævejagt med næsten 100 jægere. Du kan også tage med på bjørnejagt i Canada, læse om den tyske jagtterrier og få opskriften på helstegt edderfugl - vinderen ved DM i Vildtmad 2019.

Læs disse artikler og meget, meget mere i januar-nummeret af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan allerede nu logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 31 siders læsestof kvit og frit: