OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 01. juni 2017

Læs i denne måneds Jæger

Jægers sommerpause nærmer sig: Juni/juli-nummeret af Jæger er ude nu. Læs bl.a. en masse om råvildt, regulering og et portræt af en fantastisk personlighed: Frank Vigh-Larsen, direktør i Skandinavisk Dyrepark.

114 siders sommer-Jæger er officielt på gaden i dag, og er det ikke allerede landet i din postkasse, vil medlemmer kunne finde det inden for de nærmeste dage.

Bladet er naturligvis fyldt godt op med artikler om råvildt - blandt andet med fokus på høstdrab. Du kan finde rapporten, der ligger til grund for de to artikler om emnet, lige her. (s. 18 og s. 52)

Der er også hele tre artikler om regulering på henholdsvis rævehvalpe (s. 6), kanin (s. 20) og råger (s. 12).

Og så har vi haft en medarbejder på besøg hos Frank Vigh-Larsen fra Skandinavisk Dyrepark. Ud over at være direktør der, årets dyreven 2013 (kåret af Dyrenes Beskyttelse) og naturdebattør er han også ivrig jæger. Du finder artiklen Frank, dyrene og Jagten på s. 80.

Har du ikke modtaget bladet inden den 5. juni, skal du kontakte os, så vil vi eftersende det. Læs mere om hvordan her.

Er du endnu ikke medlem, kan du få en smagsprøve på, hvad du går glip af herunder - og så kan du efterfølgende melde dig ind her.

Læs Jæger juni/juli - gratis uddrag her