Offentliggjort den: 14. marts 2024

Værelsesfløj følger tidsplanen

DJ's nye værelsesfløj, der lige nu er under opførelse ved Jagtens Hus, ventes at står færdig som planlagt, nemlig efter sommerferien.

Tekst og Foto: Jacob Munkholm Jensen

Arbejdet med den nye værelsesfløj ved Jagtens Hus, der har stået på siden primo september, følger tidsplanen og forventes at være klar til brug når efterårets kursussæson begynder efter sommerferien. Hidtil har det været praksis, at gæster har overnattet på vandrehjemmet i Rønde eller på den nærtliggende landbrugsskole. Med opførelsen af værelsesfløjen, som kommer til at indeholde 9 topersoners + et handikapvenligt til 1 person med eget toilet og bad, vil i hvert fald en del kursister fremover kunne blive i de skønne omgivelser omkring Jagtens Hus.

Trods udfordringerne med store mængder af nedbør lykkedes det at være klar til rejsegilde ved begyndelsen af december, og på samme måde er der ikke noget, der tyder på forsinkelser for byggeprojektets kommende faser. Trods vejr og vind gør folkene på pladsen en stor indsats for at blive færdige til tiden.

På Danmarks Jægerforbunds repræsentantskabsmøde tilbage i 2021 blev det vedtaget at der skulle opføres en værelsesfløj til gavn for overnattende DJ-medlemmer på f.eks. kurser. Det er det aarhusianske arkitektfirma Arkitema, der også står bag Jagtens Hus, som har tegnet værelsesfløjen. Det har man gjort på en måde, så den matcher det visuelle udtryk i det øvrige Jagtens Hus. Se flere billeder fra byggeriet her: