Offentliggjort den: 01. april 2024

Deltag i temakonkurrencen i april

Kunne du tænke dig at vinde en Leupold BX - 4 Pro Guide 8x42 HD kikkert til en samlet værdi af kr. 7.999 kr. og sponsoreret af HG Agencies? Så deltag i konkurrencen her.

I hver udgave af Jæger 2024 har du mulighed for at vinde en fantastisk præmie fra én af vores mange samarbejdspartner. Svarerne kan du finde i Temasiderne, her på vores hjemmeside eller i appen Jæger.

Og nej, der er ikke tale om en aprilsnar!

Det eneste du skal gøre er, at besvare månedens spørgsmål og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og dit medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden tidsfristens udløb. Månedens spørgsmål og tidsfristen kan du se i det aktuelle Jæger. Konkurrencen kører sideløbende i magasinet Jæger, på Danmarks Jægerforbunds Facebook  og på vores Instagram. Du får ét lod for hver platform du deltager på og kan derfor max få 3 lodder i puljen.

Vinderen udtrækkes ved lodtrækning og får direkte besked, samt offentliggøres på vores Facebook, Instagram og her på hjemmesiden. Du skal være medlem af jægerforbundet for at deltage i konkurrencen og vil derfor skulle oplyse dit medlemsnummer for at modtage præmien. Ansatte hos Danmarks Jægerforbund kan ikke deltage i konkurrencen.

I denne måneds konkurrence kan du vinde følgende:

Leupold BX - 4 Pro Guide 8x42 HD kikkert

  • 123 m synsfelt på 1000 m, vægt 663 g, højde 14,2 cm
  • Professional – Grade Optical System for total randskarp­hed, uovertruffen lystransmission, kontrast og reduktion af modlys blænde der skal til for at vurdere et trofæ på lange afstande
  • 123 m synsfelt på 1000 m, vægt 663 g, højde 14,2 cm
  • Værdi kr. 7999,-
  • Sponsoreret af HG Agencies

Det eneste du skal gøre er at besvare spørgsmålet nedenfor og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer samt medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk senest den 21. april 2024:

Vinderen udtrækkes i uge 17 og får direkte besked. Derudover offentliggøres vinderen på vores Facebook, Instagram og hjemmeside under ”konkurrencer”.