OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 23. februar 2023

Vildtinformation 2023 er udkommet

Miljøstyrelsen udgiver igen den primært digitale udgivelse Vildtinformation til jægerne.

Vildtinformation 2023 bliver udgivet af Miljøstyrelsen én gang om året, og alle de jægere, som indløser jagttegn i 2023, får tilsendt et link, så de kan hente bladet gratis på nettet. Bladet skal give et bredt indtryk af både Miljøstyrelsens og Naturstyrelsens arbejde inden for jagt og vildtforvaltning.

Bladet er primært en digital udgivelse, men der bliver trykt et mindre oplag til uddeling. Nogle steder i landet vil det være muligt at hente bladet hos den lokale afdeling af Naturstyrelsen, men de trykte blade er først og fremmest tiltænkt nye jægere og bliver uddelt i forbindelse med jagtprøverne. Bladet skal ses som et supplement til kommunikationen via Miljøstyrelsens hjemmeside og nyhedsbrevet om jagt og vildforvaltning, som man kan abonnere på og få direkte i sin mailboks.