Offentliggjort den: 31. maj 2023

Sommerudgaven af Jæger er udkommet

Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde juni-juli-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Denne sommers udgave af Jæger er i skrivende stund på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her. Foretrækker du at læse artiklen online via hjemmesidens medlemsnet, er den allerede lagt ud og kan læses her.

Du kan se frem til endnu et spændende blad med masser af gode historier over de 124 sider, vi har til dig i denne måned. Ud over alt det andet stof i bladet stiller vi i sommer-temaet skarpt på organisationen, hvor de frivillige er rygraden og jagtforeningerne er kronjuvelen. Hvis jægerforbundets potentiale for interessevaretagelse for alvor skal foldes ud, er der behov for en stærk medlemsorganisation med stor sammenholdskraft, der på samme tid balancerer hensynet til det nære fællesskab og forståelsen for at være en del af et større nationalt fællesskab.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan logge ind på medlemsnettet og få adgang til denne udgave af Jæger i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 15 siders læsestof kvit og frit: