Offentliggjort den: 26. september 2023

Oktobernummeret af Jæger er på gaden

Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde oktober-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Oktober-udgave af Jæger er i skrivende stund på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her. Foretrækker du at læse artiklen online via hjemmesidens medlemsnet, er den allerede lagt ud og kan læses her.

Du kan se frem til endnu et spændende blad med masser af gode historier over de 116 sider, vi har til dig i denne måned. Ud over alt det andet stof i bladet stiller vi på oktober-temaets 16 sider skarpt på markvildtet.

Hvad gør vi, når udviklingen i landbrugslandet fjerner grundlaget for en bæredygtig jagt på mark- og trækvildt og dermed jagtkulturen i det åbne land, spørger Jens Venø Kjellerup, hovedbestyrelsesmedlem og formand for Markvildtudvalget i sin temaleder. Danmarks Jægerforbund har gennem årtier arbejdet for at vende udviklingen for markvildtet, særligt de to jagtbare arter hare og agerhøne, som indiskutabelt siden 1950’erne har været på en lang nedtur.

Læs desuden et interview med Jørgen Skouboe fra den populære tv-serie "Nak & Æd," få reportagerne om FM i jægersporting og jagtbue, kom på ørkenjagt i Abu Dhabi - og nyd den gribende historie på side 12-14 om råen, der aldrig kom hjemmefra. Og meget mere.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan logge ind på medlemsnettet og få adgang til denne udgave af Jæger i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 25 siders læsestof kvit og frit: