Månedens foto: Munden fuld

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

Årets absolut travleste tid for alle ynglende fugle er rindet ud, og nu kan de igen fokusere på andet og mere end at ”fylde foder i et stort sort hul”. Bjarne Christensens vinderfoto af den elegante landsvale, som formår at stå stille i luften nærmest som en kolibri, mens den samtidig har det meste af næbbet langt nede i halsen på den forslugne unge, emmer af hektisk aktivitet i alle døgnets lyse timer.

Bliv endelig ved med at sende os jeres bedste naturfotos, og deltag i konkurrencen om de fine præmier. Konkurrencen fortsætter i hele 2023, hvor en dygtig fotograf hver måned vinder en slidstærk og smidig rygsækstol, sponsoreret af Pinewood til en værdi af 999 kr. og går videre til konkurrence om årets foto, hvor der kæmpes om et gavekort på kr. 5.000 til jagt- og outdoor udstyr.

For at deltage i konkurrencen skal du maile det til os med emnet "månedens foto". Pga. kravene til kvaliteten er det nødvendigt, at vi modtager billedet på mail. Du skal selvfølgelig selv have taget billedet, og det skal på en eller anden måde relatere sig til emnerne natur og jagt. Dit bidrag skal sendes til mailadressen: foto@jaegerne.dk. Husk også at opgive fuld adresse samt telefonnummer, tak.

Læs mere om reglerne for Månedens foto og se gallerierne fra tidligere år.