Månedens foto: Fight, fjer og fuldfed fjært

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

Fugle er nødt til at udføre mange af fuglelivets nødvendigheder i luften. Det være sig kamp, fangst/flugt, fødeindtag eller så simpel en handling som at skide. På Silas Orbes fine vinderfoto af en tejst i fart over Hirsholmene afslører det gule ”sneglespor” tydeligt, at fuglen lige letter sig.

Bliv endelig ved med at sende os jeres bedste naturfotos, og deltag i konkurrencen om de fine præmier. Konkurrencen fortsætter i hele 2023, hvor en dygtig fotograf hver måned vinder en slidstærk og smidig rygsækstol, sponsoreret af Pinewood til en værdi af 999 kr. og går videre til konkurrence om årets foto, hvor der kæmpes om et gavekort på kr. 5.000 til jagt- og outdoor udstyr.

For at deltage i konkurrencen skal du maile det til os med emnet "månedens foto". Pga. kravene til kvaliteten er det nødvendigt, at vi modtager billedet på mail. Du skal selvfølgelig selv have taget billedet, og det skal på en eller anden måde relatere sig til emnerne natur og jagt. Dit bidrag skal sendes til mailadressen: foto@jaegerne.dk. Husk også at opgive fuld adresse samt telefonnummer, tak.

Læs mere om reglerne for Månedens foto og se gallerierne fra tidligere år.