Offentliggjort den: 31. august 2023

Efterårets første Jæger er på gaden

Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde september-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

September-udgave af Jæger er i skrivende stund på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her. Foretrækker du at læse artiklen online via hjemmesidens medlemsnet, er den allerede lagt ud og kan læses her.

Du kan se frem til endnu et spændende blad med masser af gode historier over de 132 sider, vi har til dig i denne måned. Ud over alt det andet stof i bladet stiller vi i september-temaet skarpt på det store hjortevildt. Skal vi have succes med vores forvaltning af det store hjortevildt, så kræver det samarbejde over skel i større hjorteforvaltningsområder ud fra forpligtende bestands- og afskydningsmål. I forb.m. temaet har vi også lavet en podcast, hvor du kan møde Lene Midtgaard, chefkonsulent for vildt og natur i Danmarks Jægerforbund og hovedbestyrelsesmedlem og formand for jægerforbundets hjortevildtudvalg, Torben Schulz Jensen. Lyt med og bliv klogere:

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan logge ind på medlemsnettet og få adgang til denne udgave af Jæger i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 28 siders læsestof kvit og frit: