Offentliggjort den: 10. november 2023

Deltag i temakonkurrencen i november

Kunne du tænke dig at vinde et Franchi Affinity 3 halvautomatisk jagthaglgevær til en samlet værdi af kr. 8.999? Så deltag i konkurrencen her.

I hver udgave af Jæger 2023 har du mulighed for at vinde en fantastisk præmie fra én af vores mange samarbejdspartner. Svarerne kan du finde i Temasiderne, her på vores hjemmeside eller i appen Jæger.

Det eneste du skal gøre er, at besvare månedens spørgsmål og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer og dit medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk inden tidsfristens udløb. Månedens spørgsmål og tidsfristen kan du se i det aktuelle Jæger. Konkurrencen kører sideløbende i magasinet Jæger, på Danmarks Jægerforbunds Facebook  og på vores Instagram. Du får ét lod for hver platform du deltager på og kan derfor max få 3 lodder i puljen.

Vinderen udtrækkes ved lodtrækning i slutningen af hver måned og får direkte besked, samt offentliggøres på vores Facebook, Instagram og her på hjemmesiden. Du skal være medlem af jægerforbundet for at deltage i konkurrencen og vil derfor skulle oplyse dit medlemsnummer for at modtage præmien. Ansatte hos Danmarks Jægerforbund kan ikke deltage i konkurrencen.

I denne måneds konkurrence kan du vinde følgende:

Et Franchi Affinity 3 halvautomatisk jagthaglgevær

Dette halvautomatiske haglgevær er designet uden at gå på kompromis og med perfekt ydeevne. Et "all hunting" haglgevær i den sandeste forstand, det er velegnet til alle typer jagt, fra vandfugle til fasanjagt.

Affinity 3 er dækket af en 7-års garanti på dets mekaniske dele. Det konsoliderede Front Inertia-system tilbyder et afbalanceret, pålideligt skydevåben og reducerer mundingsstigning, hvilket fremmer en optimal sigtelinje, takket være placeringen af rekylfjederen foran omkring magasinrøret. Som alle Franchi semiautomatiske haglgeværer, kan den justeres i drop og cast. 

Novembers præmie er sponsoreret af SAKO.

Værdi: kr. 8.999, -

Det eneste du skal gøre er at besvare spørgsmålet nedenfor og sende dit svar samt navn, adresse, telefonnummer samt medlemsnummer til konkurrencer@jaegerne.dk senest 16. november:

Vinderen udtrækkes ved lodtrækning blandt alle indsendte korrekte svar fredag d. 17. november kl. 9.00.