OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 01. februar 2022

Ny jagthunde-podcast: Sundhed og velvære

Så er det atter tid til at høre gode historier om menneskets - og ikke mindst jægerens - bedste ven. I denne podcast stiller vi skarpt på hundens sundhed og velvære. Lyt med her!

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

I Danmarks Jægerforbunds podcastserie om jagthundeområdet kommer vi hele vejen rundt om vores bedste jagtkammerat. Hvornår begyndte vi at jage med hunde, og hvad skal man være OBS på ved valg af race, opdrætter og hvalp? Hvad med hundens sundhed og velvære, dens indlæring og uddannelse? Disse emner og mange flere snakker vi om, når jagthundekonsulent Ove Dam Hedegaard inviterer spændende og kompetente gæster i studiet.

Hundens sundhed og velvære

I de tidligere afsnit af vores podcast-serie om jagthunden har vi hørt mere om jagthundens historie, positiv indlæring og valg af race, opdrætter og hvalp. Denne gang kigger vi nærmere på hundens sundhed og velvære.

For vi skal passe godt på hunden - også hvis vi er uheldige og den kommer galt af sted. Hvornår er en hund fysisk og mentalt færdigudvokset, og hvad betyder det for jagten? Hvad gør vi, når uheldet er ude, og hvilke sygdomme er de mest hyppige? Hundetræner og pensioneret dyrlæge Jesper Lemche er gæst i studiet, og vil give lytterne gode råd til hverdagen og jagten.

Lyt med når DJ frigiver nye podcasts

Hen over vinteren og foråret vil vi løbende frigive nye spændende afsnit i podcastserien om jagthunden. I hvert afsnit har vi en ny gæst i studiet til uformel samtale om et nyt, spændene emne inden for jagthundeområdet.

Denne serie er jægerforbundets første inden for genren podcast - men den bliver ikke den sidste, og vi har store ambitioner. Podcasten er et nyt medie i jægerforbundets vifte af tilbud, og kan f.eks. lyttes via telefonen når som helst, hvor som helst - f.eks. i bilen, i skydetårnet under jagten eller når du går aftentur med din hund.

Du kan altid få et overblik vores podcasts på siden her, på facebook eller der, hvor du normalt henter dine podcasts.

Så lyt med, og hold øje med nye afsnit!