OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Månedens foto i september: HAPS!

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

Naturen fråser i liv i sommertiden. Liv er kommet til verden – og liv bliver taget i det store kredsløb. Nogle gange bruges mundtøjet til nænsomt at fragte liv videre, men som oftest til at dræbe. Peter Staunsbjerg, skrap med både skydevåben og kamera, har begået september måneds unikke vinderfoto af en lækat, der flytter en af sine unger.

Bliv endelig ved med at sende os jeres bedste naturfotos, og deltag i konkurrencen om de fine præmier. Hver måned i 2022 vinder en dygtig fotograf en lækker trøje, sponsoreret af Pinewood til en værdi af kr. 949,- og går videre til konkurrence om årets foto, hvor der kæmpes om et gavekort på kr. 10.000 til jagt- og outdoor udstyr.

For at deltage i konkurrencen skal du maile det til os med emnet "månedens foto". Pga. kravene til kvaliteten er det nødvendigt, at vi modtager billedet på mail. Du skal selvfølgelig selv have taget billedet, og det skal på en eller anden måde relatere sig til emnerne natur og jagt. Dit bidrag skal sendes til mailadressen: foto@jaegerne.dk.

Læs mere om reglerne for Månedens foto og se gallerierne fra tidligere år.