OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Årets forsider 2022: Hvilken er bedst?

Vær med til at bestemme årets forside 2022 - når du stemmer deltager du også i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kroner til jagtudstyr.

Så har du igen du den store chance for at vinde 5.000 kr. ved at stemme på den forside af Jæger, du synes var bedst i 2022. Reglerne er som de foregående år: du skal være medlem, og du kan "kun" stemme én gang.

Scrol ned under billedet af gavekortet herunder og udfyld felterne. Husk at angive fulde navn, adresse og medlemsnummer. Afslut ved at klikke på knappen "Stem."

Selv om du ikke er blandt dem, der stemmer på den forside, der får flest stemmer, så indgår du – og alle andre – på lige fod i lodtrækningen. Og dine chancer for at vinde gavekortet på de 5.000 kroner er lysår foran vinderchancerne i normale lotterier. Erfaringsmæssigt er det nemlig kun ca. 1.000 læsere, der ”orker” at deltage, og det giver dermed DIG de største vinderchancer i noget ”lotteri” herhjemme.

Uanset hvilken forside, du stemmer på – om det bliver den, der får flest stemmer, eller den, der får færrest – så deltager du på lige fod med alle andre, der stemmer. Alt hvad vi kræver af dig, ud over din stemme, er dit navn, adresse og medlemsnummer, så vi kan sende gavekortet til det rette sted.

Sidste frist for at stemme er fredag den 9. december. Resultatet bliver offentliggjort i Jæger februar 2023.

Årets forsider 2022

Kontaktoplysninger
Skriv din mail-adresse
Skriv dit telefonnummer
Indtast venligst dit medlemsnr.
Hvilken forside er bedst?
Vælg årets bedste forsideMedarbejdere hos Danmarks Jægerforbund kan ikke deltage i lodtrækningen.