OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 29. oktober 2021

Novembers Jæger er på gaden

Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde november-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

November måneds udgave af Jæger er i skrivende stund på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her. Foretrækker du at læse artiklen online via hjemmesidens medlemsnet, er den allerede lagt ud og kan læses her.

Igen i denne måned er der masser af spændende stof på programmet - bl.a. masser af reportager fra turene på Dianas stier her i én af årets store jagtmåneder. Vi kigger også nærmere på amerikanske liebhavergeværer og du kan læse en række reportager fra årets repræsentantskabsmøde. Vi stiller også skarpt på den vilde natur i kapitel 1 af artikelserien "Rewilding - eller vildfarelse?", som handler om vores pattedyre tilstedeværelse i det store, historiske perspektiv - og som stiller spørgsmålet: Hvorfor forsvandt mange arter?

Dette - og meget, meget mere over de 164 sider - kan du se frem til i denne måneds udgave af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan som sagt logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du hele 38 siders læsestof kvit og frit: