OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Månedens foto i februar, 2021

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

Danmarks Jægerforbunds fotokonkurrence fortsætter i hele 2021. Hver måned kan en dygtig fotograf vinde en Hawke Vantage 20-60x60 teleskop sponsoreret af Guntex. Månedens vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i magasinet Jæger. Hovedpræmien i konkurrencen er et gavekort på 10.000 kr. til jagt- og outdoor-udstyr.

Aarhusianeren Ole Bro er manden bag februar-nummerets bedste læserfoto i Jæger. Mens han sad og nød sin kaffe i forbindelse med en tur til Egå Engsø en af de sidste dage i november, opdagede han nogle store øjne i et nærliggende træ. Det var en skovhornugle, som vagtsomt så til, mens fotografen betjente kameraet. Herefter kiggede ugle og fotograf på hinanden, indtil uglen faldt i søvn, og fotografen listede væk.

Mange tak for de fine bidrag til konkurrencen. Bliv endelig ved med at sende dine bedste billeder ind – og deltag i konkurrencen om de fine præmier. Dit bidrag skal sendes til mailadressen: foto@jaegerne.dk.