Månedens foto i februar, 2021

Deltag i vores fotokonkurrence og vind præmier. Hver måneds vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i Jæger.

Danmarks Jægerforbunds fotokonkurrence fortsætter i hele 2021. Hver måned kan en dygtig fotograf vinde en Hawke Vantage 20-60x60 teleskop sponsoreret af Guntex. Månedens vinder går videre til konkurrencen om at blive årets foto i magasinet Jæger. Hovedpræmien i konkurrencen er et gavekort på 10.000 kr. til jagt- og outdoor-udstyr.

Aarhusianeren Ole Bro er manden bag februar-nummerets bedste læserfoto i Jæger. Mens han sad og nød sin kaffe i forbindelse med en tur til Egå Engsø en af de sidste dage i november, opdagede han nogle store øjne i et nærliggende træ. Det var en skovhornugle, som vagtsomt så til, mens fotografen betjente kameraet. Herefter kiggede ugle og fotograf på hinanden, indtil uglen faldt i søvn, og fotografen listede væk.

Mange tak for de fine bidrag til konkurrencen. Bliv endelig ved med at sende dine bedste billeder ind – og deltag i konkurrencen om de fine præmier. Dit bidrag skal sendes til mailadressen: foto@jaegerne.dk.