Offentliggjort den: 28. april 2021

Læs majudgaven af Jæger

Foråret er over os, og Jæger er på vej. Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde bladet i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Maj-udgaven af Jæger er nu på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund, og er nu også tilgængelig online på Medlemsnettet. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her.

Igen i denne måned er der masser af spændende stof på programmet. Læs bl.a. om rågeregulering, hvor åbenhed og dialog baner vejen for anerkendelse og forståelse. Det er rågereguleringen i Viborg Kommune et eksempel på.

Som bekendt er det jo også i maj, at bukkefeberen begynder at brede sig. Derfor har vi selvfølgelig også masser af bukkestof på programmet - ikke mindst den store, årligt tilbagevendende Bukketopti, samt en artikel, der giver gode råd til vurdering af bukkens alder i felten. Derudover tester vi bryfri ammunition i 6,5x55'eren, ser nærmere på ilder på rottejagt, harens problemer med at skaffe føde om sommeren, mv.

Alt dette og meget mere kan du glæde dig til i maj måneds udgave af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 25 siders læsestof kvit og frit: