OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 28. april 2021

Læs majudgaven af Jæger

Foråret er over os, og Jæger er på vej. Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde bladet i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Maj-udgaven af Jæger er nu på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund, og er nu også tilgængelig online på Medlemsnettet. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her.

Igen i denne måned er der masser af spændende stof på programmet. Læs bl.a. om rågeregulering, hvor åbenhed og dialog baner vejen for anerkendelse og forståelse. Det er rågereguleringen i Viborg Kommune et eksempel på.

Som bekendt er det jo også i maj, at bukkefeberen begynder at brede sig. Derfor har vi selvfølgelig også masser af bukkestof på programmet - ikke mindst den store, årligt tilbagevendende Bukketopti, samt en artikel, der giver gode råd til vurdering af bukkens alder i felten. Derudover tester vi bryfri ammunition i 6,5x55'eren, ser nærmere på ilder på rottejagt, harens problemer med at skaffe føde om sommeren, mv.

Alt dette og meget mere kan du glæde dig til i maj måneds udgave af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 25 siders læsestof kvit og frit: