OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 02. februar 2022

Jagtlejekontrakt, samtaleguide og konsortievejledning

Opdateret jagtlejekontrakt, vejledning og en samtaleguide skal sikre et godt forløb i forbindelse med udlejning af jagt. Se de opdaterede dokumenter her.

Tekst: Niels Søndergaard

Danmarks Jægerforbund har netop opdateret vores jagtlejekontrakt og konsortievejledning samt udviklet en samtaleguide til brug for indgåelse af jagtlejekontrakter. Formålet er at både jagtlejer og jagtudlejer har en skabelon, der direkte eller delvist kan bruges for indgåelse af en aftale om leje/udlejning af jagt.

Jagtlejekontrakten er bygget op som en standard kontrakt, og vi anbefaler dens fulde omfang, men man kan naturligvis fravælge dele af den, hvis det skønnes relevant. Samtaleguiden skal sikre en god samtale og ikke mindst forventningsafstemning mellem jagtlejer og jagtudlejer forud for indgåelse af jagtlejekontrakt. Konsortievejledningen skal medvirke til at medlemmer af konsortier har en samtale om forventninger til hinanden i konsortiet, så man undgår eventuelle misforståelser og potentielle konflikter.