OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 07. december 2021

Book gratis foredrag og kurser om invasive arter

Alle jagtforeninger i Danmarks Jægerforbund kan benytte en bred vifte af tilbud - heriblandt ikke mindst muligheden for at arrangere gratis foredrag og kurser.

Vi tilbyder f.eks. at arrangere en temaaften om bekæmpelse af mink, mårhund og vaskebjørn i din jagtforening. Denne teamaften præsenterer deltagerne for vigtig viden om både teori og praktisk vedr. regulering af mink, mårhund og vaskebjørn. Deltageren vil efterfølgende have et godt kendskab til de lovgivningsmæssige rammer og det praktiske håndværk som til sammen kan føre til succes med både jagt og regulering.

En anden oplagt mulighed er at vi afholder et kursus i bekæmpelse af mink, mårhund og vaskebjørn. Kurset, som har en varighed af fem timer, sikrer deltagerne vigtig viden om praktisk bekæmpelse af primært mink, mårhund og vaskebjørn. Kursisten vil efterfølgende kunne gennemføre en effektiv bekæmpelse med afsæt i gældende regler samt danske og udenlandske erfaringer med arterne.