OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 15. april 2021

Det Grønne Museum genåbner med et godt tilbud

Få gratis adgang resten af året, når du køber billet den første måned. Sådan lyder tilbuddet fra Danmarks nationale museum for jagten, skoven, landbruget og maden.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen
Foto: Det Grønne Museum

Det Grønne Museum på Dursland - også kaldet jagtens museum - genåbner den 21. april 2021 efter flere måneders Corona-nedlukning. Som alle andre danske kulturinstitutioner har museet været lukket igennem Corona-epidemiens anden bølge. Men det betyder ikke, at arbejdet har stået stille, for når sæsonen går i gang, er museet klar med et væld af spændende oplevelser. 

Et eksempel kunne være udstillingen FLYTNINGEN, som er en anderledes rå udstilling og en appetitvækker for, hvad gæsterne kan opleve på Det Grønne Museum i de kommende år. Der er tale om en smagsprøve på nogle af de mest interessante, flotte, underlige, skræmmende, søde og tankevækkende genstande fra jagtens og skovens verden. Udstoppede dyr, jagtvåben, motorsave, spændene glas med dyr og planter, værktøj fra skoven og en container fuld af trofæer er iblandt de skatte, som denne udstilling indeholder.

Få sæsonkort til to museer

Alle, der køber en entrebillet i perioden 21. april til 24. maj, får et gratis sæsonkort til resten af 2021 med i prisen. Sæsonkortet gælder til både Det Grønne Museum og Gammel Estrup, Danmarks Herregårdsmuseum.

Selvom Gammel Estrup og Det Grønne Museum begge er
underlagt forsamlingsloft og krav om Coronapas, så håber olkene bag de to museer alligevel, at folk vil lægge vejen forbi:

- Man kan føle sig helt tryg, når man besøger os. Begge museer råder over meget store udendørsarealer og mange kvadratmeter indendørs udstillinger og besøgsmagasiner, så der er masser af plads til alle, lyder det fra museumsdirektør ved Det Grønne Museum Anne Bjerrekær.