OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 23. december 2021

Årets første Jæger er på gaden

Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde januar-nummeret af Jæger i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Januar måneds udgave af Jæger er i skrivende stund på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her. Foretrækker du at læse artiklen online via hjemmesidens medlemsnet, er den allerede lagt ud og kan læses her.

Igen i denne måned er der masser af spændende stof på programmet. Læs bl.a. om "Hvide Mikkel" - og bliv klogere på baggrunden for de hvide ræve i den danske natur. Vi bringer selvfølgelig også en iskold vinterreportage fra strand- og havjagten, som i denn etid kan give stive fingre og frosne tæer - og ikke mindst fantastiske jagtoplevelser. Årsskiftet er altid anledning til at se tilbage og gøre status. Jægers våbenskribent er ingen undtagelse, når han i sin artikel om gode våben kårer 2021's bedste haglgeværer. Ikke mindst kan du glæde dig til endnu et afsnit i vores serie om Årgang 2020, som handler om en gruppe nyjægeres rejse udi jagtens forunderlige verden.

Dette - og meget, meget mere over de 132 sider - kan du se frem til i årets første udgave af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan som sagt logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 29 siders læsestof kvit og frit: