OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 26. marts 2021

Aprilnummeret af Jæger er på gaden og online

Så nærmer Påsken sig, og Jæger er på vej. Som medlem af jægerforbundet kan du i disse dage finde bladet i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

April-udgaven af Jæger er nu på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund, og er nu også tilgængelig online på Medlemsnettet. Skulle bladet mod forventning udeblive, skal du følge proceduren her.

Igen i denne måned er der masser af spændende stof på programmet. Læs bl.a. om Jægers våbenskribent, som har kaster et blik på brugtmarkedet for haglvåben. Der er masser af muligheder for både den sparsommelige jæger og nyjægeren. Vi bringer også en historie om vildsvinet, som på de danske myndigheders opfordring næsten udryddet her til lands. I Tyskland er billedet imidlertid et helt andet – her er vildsvinebestanden i kraftig vækst. Én af månedens store historier er et interview med professor Carsten Rahbek, som her giver sit syn på sammenhængen mellem jagt, biodiversitet og rewilding. Dertil kommer selvfølgelig årets store Ulveoversigt, hvor vi forsøger at holde fingeren på pulsen, hvad angår ulvebestanden i Danmark såvel som enkelte internationale indslag.

Alt dette og meget mere kan du glæde dig til i april måneds udgave af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 27 siders læsestof kvit og frit: