OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 19. maj 2020

Snarlig åbning for tilmelding til jagtens prøver

Som følge af den hidtidige Covid-19 situation har det været nødvendigt at nulstille alle tilmeldte jagtprøver, riffelprøver og haglskydeprøver i foråret 2020. Der vil løbende blive offentliggjort prøver fra midt i uge 22.

Tekst: Miljøstyrelsen

Der er på det seneste givet adgang til at åbne for afholdelse af prøver igen, under overholdelse af særlige foranstaltninger og begrænsninger i antal tilmeldte, så smittespredning ved prøveafholdelsen forhindres. Miljøstyrelsen, Naturstyrelsen og Danmarks Jægerforbund arbejder på højtryk for at oprette nye prøvedatoer, som man kan tilmelde sig via "Mit Jagttegn".

Af systemtekniske årsager har det ikke været muligt at åbne for tilmelding til de nye prøver i uge 21. Der vil i stedet løbende blive offentliggjort prøver fra midt i uge 22.

For at prioritere arbejdet med offentliggørelse af prøverne mest muligt, vil Miljøstyrelsens jagttegnsekspedition være lukket for telefonhenvendelser mandag den 25/5 og tirsdag den 26/5.

Hvis man er stadig er tilmeldt en prøve, vil det indbetalte prøvegebyr blive tilbagebetalt, og man kan derfor være nødt til at indbetale nyt prøvegebyr ved tilmelding til ny prøve, når nye prøvedatoer er tilgængelige via "Mit Jagttegn". Der kan gå 2-3 uger, inden det tilbagebetalte gebyr modtages på NemKonto.

For løbende information om situationen henvises til Miljøstyrelsens hjemmeside om jagttegn.

Der gøres opmærksom på, at såfremt man ikke aflægger jagtprøve i foråret 2020, vil forårets prøveforsøg automatisk blive overført til efteråret 2020

Miljøstyrelsen skal beklage det sene tidspunkt for denne nyhed.