OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 04. juni 2020

Online kursus om mårhunden og dens hvalpe

I april begyndte mårhunden at få sine hvalpe. Hen over de seneste uger er de første hvalpe gået af grav og har vist sig ved fælder og på foderpladser. Lær mere på vores online kursus på tirsdag. Alle kan deltage!

Lige nu er det vigtigt at vælge en bekæmpelsesstrategi, der sikrer det størst mulige udbytte af reguleringen under dyreværnsmæssige hensyn. Indsatsen skal målrettes hvalpene, men således at hele familien i sidste ende er nedlagt. Det foregår ved fældefangst, beskydning eller regulering ved grav.

Tirsdag den 9. juni kl. 20.00 vil Danmarks Jægerforbund sammen med nogle meget erfarne mårhundejægere give gode råd om, hvordan vi mest effektivt bekæmper mårhunden i de kommende måneder.

Når du tilmelder dig onlinekurset på flexbillet, vil du, samme dag som kurset foregår, få tilsendt et direkte link til onlinekurset i din mailboks. Vi offentliggør dog også linket her på hjemmesiden, Det koster ikke noget at deltage, og alle kan være med. Klik her for at tilmelde dig.

Emnerne for aftenen er:

  • Grundlæggende repetition af mårhundens levevis
  • Det lovgivningsmæssige udgangspunkt for indsatsen
  • Hvordan arbejder man mest effektivt med fælderne?
  • Kan baitpladserne stadig bruges og hvordan?
  • Hvordan arbejder vi bedst sammen om opgaven?