OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 13. januar 2020

Nedtælling til
IWA Outdoor Classic

IWA Outdoor Classic er den førende internationale messe for jagt og skydning, udendørs grej og sikkerhedsudstyr. Det er her, alle de spændende nyheder breakes.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen
Foto: IWA Outdoor Classic

Selvom den årlige IWA Outdoor Classic er forbeholdt forhandlere, grossister og presse, er der alligevel meget at glæde sig til. DJ vil være repræsenteret på messen, hvor vi vil rapportere om nogle af de mest spændende jagtrelevante nyheder. For IWA Outdoor Classic 2020 er for feinschmeckerne, der bare må være med der, hvor alt det mest spændende nye grej præsenteres.

IWA Outdoor Classic løber af stablen i Nürnberg den 6.-9. marts 2020.

På messen udstilles bred vifte af udendørs udstyr og det seneste inden for jagtvåben, lyddæmpere, høreværn, ammunition, kikkerter, jagtknive, tøj, mv. I løbet af de fire dage, messen varer, vil forhandlere fra hele verden præsentere deres nyheder på et enormt messeområde, der dækker hele 9 haller.

Så glæd dig til at høre mere til foråret, både her på hjemmesiden og i Jæger!