OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 28. februar 2020

Marts-udgaven af Jæger
er på gaden

Så blev det tid til endnu et trykfrisk eksemplar af Jæger. Er du endnu ikke medlem af Danmarks Jægerforbund, kan du læse en forkortet udgave af magasinet via linket i artiklen herunder.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Foråret står for døren - og det samme gør næste nummer af Jæger. For manges vedkommende er bladet allerede havnet i postkassen, og det ligger nu tilgængeligt online på medlemsnettet. Husk, at du også kan læse det via appen Jæger.

Denne måneds udgave af Jæger byder på hele 148 sider spændende jagtstof. Læs bl.a. om forår i skarvkolonien, om golden retrieveren og om kuduen - Afrikas grå spøgelse. Læs også reportagen fra Christiansborg, hvor vi tager en snak med 4 retspolitiske ordførere om deres syn på jægernes våben.

Læs disse artikler og meget, meget mere i marts-nummeret af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan allerede nu logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 34 siders læsestof kvit og frit: