OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 19. maj 2020

Link til 3. gratis lektion i vildtkending

I aften kl. 20.00 går vi - for foreløbigt sidste gang - i luften med endnu en omgang online vildtkending. I aften er temaet rovfugle og pattedyr. Alle kan deltage, og her får du linket.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

For et par uger siden lancerede vi den første ud af i alt tre online lektioner i vildtkending. Emnet var gæs, ænder og måger, og i torsdags kom turen til vadefugle og kragefugle. Gik du glip af lektionerne, er de tilgængelige på medlemsnettet.

Nu er vi klar med 3. og foreløbigt sidste lektion, og denne gang gælder det rovfugle og pattedyr. Ligesom sidst kan du logge på allerede kl. 19.30 og teste din forbindelse, lyd, mv. Igen vil det være det er den rutinerede jagttegnskursuslærer-underviser Verner Frandsen, som tager os igennem en række udvalgte arter indenfor dagens emne.

Vær OBS på at sikre, at din internetforbindelse er stabil. Er du i tvivl og benytter du trådløst net, så tilslut gerne et kabel. Erfaringerne fra i torsdags viser nemlig, at en ustabil forbindelse let går ud over lyden. Og så er der jo ikke meget ved det mere.

Når du skal logge på i aften, kan det som sagt ske allerede fra kl. 19.30. Du logger på ved at klikke i linket herunder. Når du gør det, vises du ind til en side, hvor du skal opgive dit navn og din mailadresse. Herfra klikker du blot på den blå Log-ind-knap, og du vil blive sendt videre til webinaret. Du har mulighed for at stille spørgsmål til Verner Frandsen via chat-funktionen i højre side af din skærm. God fornøjelse!

Alle tre lektioner vil blive optaget og lægges som sagt ud på medlemsnettet, hvor alle DJ-medlemmer frit kan tilgå dem efter behov.

Hjælp os med at tale jagtens sag

Jægerforbundet har i første omgang valgt at gøre lektionerne tilgængelige for alle interesserede, uanset om de er medlemmer af forbundet eller ej. Men det er ingen hemmelighed, at vi har brug for støtte fra alle jægere i Danmark.