OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 23. december 2020

Januar måneds udgave af Jæger er på vej

Allerede nu har du mulighed for at smugkigge ind i 2021 via januar måneds udgave af Jæger. Som medlem af DJ kan du i disse dage finde bladet i postkassen og online. Er du ikke medlem endnu, kan du læse den gratis appetitvækker her.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Snart er januarnummeret af Jæger på vej ud i postkasserne til alle medlemmer af Danmarks Jægerforbund. Skulle bladet mod forventning udblive, skal du følge proceduren her.

I januarnummeret er der bl.a. sneppejagt på programmet. Vi lancerer også første afsnit af artikelserien om Årgang 2020, hvor vi følger en gruppe nyjægere på Dianas stier. Og så er du inviteret med på havet! Tobias Dinesen fra København har alle dage haft en fascination for havet, som barn med fiskestang, senere som lystsejler og UV-jæger og nu også som strand- og havjæger. Se en lille teaser til denne artikel om den ultimative trækjagt her:

Alt dette og meget mere kan du glæde dig til i næste udgave af Jæger.

Magasinet er online nu

Alle jer, der er medlemmer af jægerforbundet, kan allerede nu logge ind på medlemsnettet og få adgang til magasinet i en læse- og bladrevenlig online udgave - eller I kan læne jer tilbage og glæde jer til at den leveres i postkassen inden for den nærmeste fremtid. Husk, at både magasinet og medlemsbladet også kan læses via appen Jæger.

Som medlem af Danmarks Jægerforbund modtager du hver måned Jæger, direkte i din postkasse, samt har mulighed for at læse magasinet online.

Bliv medlem - klik her!

Som sædvanlig har vi sammensat en gratis appetitvækker med nogle af historierne fra magasinet. Denne måned får du 25 siders læsestof kvit og frit: