OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 06. marts 2020

Jagt & Outdoor udskydes pga coronavirus

I forlængelse af, at regeringen nu fraråder forsamlinger på over 1.000 mennesker, har Jagt & Outdoor-messen besluttet at udskyde arrangementet til august.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Odense Sport & Event har besluttet at udskyde Jagt & Outdoor messen, som skulle være løbet af stabelen næste weekend, den 13.-15. marts 2020. Ny dato for eventet er weekenden den 21.-23. august 2020. Beslutningen om at udskyde til sensommeren sker på baggrund af situationen omkring corona-virus COVID-19 og de retningslinjer, der i dag er blevet udstukket af statsminister Mette Frederiksen.

Købte billetter, til messen den 13.-15. marts 2020, kan stadig benyttes i weekenden den 21.-23. august 2020. Skulle man være forhindret i at deltage i messen i august, kan billetten refunderes ved at kontakte projektleder Henrik Vestergaard Hove-Nielsen på mail hvhn@ose.dk.

Det skriver Jagt & Outdoor på sin hjemmeside.

Få dit trofæ opmålt på Kalø

Som én af mange aktiviteter, planlagt til at finde sted på DJ's messestand, var trofæopmåling. De, der havde planlagt at vente med opmålingen til Jagt- og Outdoor messen, og som nu ikke kan få det gjort foreløbig, har to alternative muligheder.

Man kan vælge at sende sit trofæ med posten til projektleder Fritz Heje Hansen i Jagtens Hus. Adressen er:

Danmarks Jægerforbund
Molsvej 34
8410 Rønde
Att. Fritz Heje Hansen

Så vil Fritz opmåle dit trofæ og returnere det til dig. Trofæet skal dog være os i hænde senest den 23. marts.

Den anden mulighed er at møde personligt op i Jagtens Hus med dit trofæ, mandag den 23. marts. Så vil Fritz opmåle dit trofæ, mens du venter. Ønsker du at møde personligt op, bedes du kontakte Fritz og aftale nærmere. Han træffes på tlf. 88 88 75 23.