OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 21. oktober 2020

Glæd dig til skydebrilletesten

I næste nummer af Jæger kan du læse skydebrilletesten, hvor en række skydebriller fra seks forskellige producenter står for skud. De består heldigvis alle sammen drop ball testen og skudtesten, så det er blot op til dig at afgøre, hvilke briller du bedst kan lide!

Heldigvis er det de seneste år blevet almindeligt, at haglskytterne på skydebanen bruger sikkerhedsbriller. Men på jagt er der stadig langt mellem de jægere, der bruger sikkerhedsbriller.

I november-nummeret af Jæger har vi testet en række godkendte sikkerhedsbriller.

Alle de testede skydebriller bestod testen, og dermed kan du trygt benytte dem på skydebanen og i forbindelse med jagt. Dog er der forskel på, hvor godt de forskellige briller sidder på hovedet, og hvordan de tager sig ud, når man har dem på. Det er nemlig ikke uden betydning, hvis man skal bære dem under en hel jagt.

Læs artiklen i næste nummer af Jæger - og se teaseren her: