OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 07. februar 2020

Bliv en (endnu) bedre haglskytte med Skydeskolen

Forleden lavede fotograf Flemming Højer billeder til vores artikelserie i Jæger om haglskydning. Du kan læse den første skydeskole-artikel i magasinets martsudgave.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen
Foto: Lars Thune Andersen

Artikelserien, som har fået fællesbetegnelsen "Skydeskolen," handler om hvordan man opbygger en effektiv skydeteknik på jagt. De første to artikler har overskrifterne "Hvorfor skyder vi forbi?" og "Fokus, vejen til det gode skud." Der er foreløbig planlagt fem artikler i serien. Alle artiklerne vil - udover at blive trykt i Jæger - blive lagt online som en del af vores skydeskole-univers her på hjemmesiden. Det er også her man booker tid med skydeinstruktion på vores flugtskydningsbaner på Kalø Skydebane og Flejsborg Skydecenter.

Danmarks Jægerforbund har opbygget en skydeskole, hvor øvelsesskydning praktiseres så jagtrelateret som muligt, og hvor der kan udvikles jagtrelateret flugtskydning i Danmark. Undervisningen tilrettelægges som individuel skydeinstruktion og dels som kurser. Samtidig skal skydeskolen kunne uddanne skydeinstruktører på højt niveau.

Vi har også samlet nogle instruktionsvideoer på siden, som kan være nyttige at se igennem for de fleste. Foreløbig er videoerne sorteret i to kategorier:

Billedet, som er vist i toppen af denne lille nyhed, skal bruges til Jæger i april, hvor artiklen handler om det rigtige fokus, når du skyder. God fornøjelse!