OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 30. november 2020

Årets forsider 2020: Hvilken er bedst?

Vær med til at bestemme årets forside 2020 - når du stemmer deltager du også i konkurrencen om et gavekort på 5.000 kroner til jagtudstyr.

Årets afslutning nærmer sig, og DU skal til det igen – være med til at afgøre, hvilken forside der er årets bedste. Reglerne er som altid: Du kan stemme på én forside, og du kan kun stemme én gang. Du stemmer ved at gå ind på linket nederst.

Desværre indsneg der sig en lille fejl i vores annonce på side 82 i decemberudgaven af Jæger. Her angiver vi nemlig linket til tilmeldingssiden med et mellemrum for meget, hvilket betyder, at hvis man taster linket slavisk, så virker det ikke. Følg derfor linket i bunden af denne nyhed!

Vi trækker lod blandt alle, der stemmer, uanset hvilken forside de stemmer på. Præmien er et gavekort på 5.000 kr., som gælder til samtlige butikker i Jaguargruppen.