OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 09. november 2020

Aflysning af trofæopmålinger

Planlagte trofæopmålinger i Thisted og Holstebro aflyses pga. COVID-19. DJ følger situationen og forventer at de øvrige målinger kan gennemføres planmæssigt.

Tekst: Fritz Heje Hansen

Med de nyeste udmeldinger fra myndighederne vedrørende COVID-19 situationen og de restriktioner det har medført, har vi desværre set os nødsaget til at aflyse trofæopmålingerne i Thisted den 16. november og Holstebro den 18. november.

Vi følger situationen tæt og indtil videre regner vi med at gennemføre de øvrige opmålinger. Men erfaringen siger os, at vi ikke kan føle os sikre på at der ikke kommer yderligere restriktioner, og så må vi selvfølgelig genvurdere sagen. Skulle der komme flere aflysninger, vil vi annoncere dette hurtigst muligt her på siden.

Vi håber meget på at der i løbet af en overskuelig fremtid kommer en lempelse af reglerne igen, og så snart det er forsvarligt, vil vi forsøge at komme både til Thisted og Holstebro. Disse opmålinger vil ligeledes blive annonceret her på siden.

Er der nogen som af tidsmæssige eller corona-mæssige årsager ikke kan / vil møde personligt op til en opmåling, accepterer vi også at trofæet indleveres inden og afhentes efterfølgende på opmålingsstedet. Det vil primært være i de forretninger, vi besøger, og KUN efter forudgående ACCEPT og AFTALE med forretningen. Ingen er forpligtiget til at yde den service.

Man kan også vælge at indsende sit trofæ til Danmarks Jægerforbund Molsvej 34, 8410 Rønde, så vil vi opmåle dem inden jul.