OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Snigpremiere på sommerens lækreste nyhed

Om kun få dage får du mulighed for at købe de lækreste produkter i bæredygtigt læder fra fritlevende danske krondyr!

Vi lancerer nemlig reDeer [udtales: rii-dir] – og du kan allerede nu se nogle af de første produkter i serien! Grillforklæder til sommerens kok, livremme, nøgleringe og smukke ting til borddækningen af det lækreste krondyrlæder er nogle af de første produkter du kan vælge.

Læderet fra krondyr har et flot og lidt råt udtryk og så er det sanseligt lækkert at røre ved. Med serien skaber vi værdi af de ressourcer der hvert år leveres fra jagt og bibeholder kvaliteten med vegetabilsk garvning og farvning i naturlige nuancer.

reDeer – er skabt af Danmarks Jægerforbund og Klosterhedens Vildt i samarbejde. Hold øje med siden her, hvor vi bringer nyt om, hvornår og hvordan du kan bestille.

Om Danmarks Jægerforbund

Danmarks Jægerforbund er en interesseorganisation for danske jægere, der arbejder for mest mulig jagt og natur. Danmarks Jægerforbunds har ca. 90.000 aktive medlemskaber, og medlemsskaren spænder vidt fra de yngste juniorjægere, der endnu har deres jagttegn til gode til de ældste seniormedlemmer, der kan se tilbage på et langt liv i jagtens tjeneste.

Det ligger i jægernes kultur, at alt fra et nedlagt stykke vildt skal anvendes. Intet skal gå til spilde.

Om Klosterhedens Vildt A/S

Klosterhedens Vildt A/S er Danmarks største producent af vildtkød af dansk fritlevende krondyr. Klosterhedens Vildt modtager i vildtsæsonen vildt fra jægere, Naturstyrelsen og godser og er specialiseret i at skabe fødevarer af jagtens udbytte.

Dertil ligger det i virksomhedens DNA at udvikle nye produkter og samarbejder, der bidrager til bedre og større udnyttelse af vildtet som ressource – og som bidrager til at gøre vildtet kendt for sine enestående egenskaber.