OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 24. april 2019

Send dit barn på Sommercamp

Er dit barn mellem 8 og 12 år, så har han/hun mulighed for at deltage på en af landets 8 spændende camps, hvor vi bor i naturen og lever af den. Sommercamp er et af Jægerforbundets tilbud til børn med natur, lystfiskeri og jagt i blodet. Tilmelding er åben nu!

På Sommercampen får du en unik mulighed for at opleve mange af de ting en jæger oplever. Vi skal både fiske og stå tidligt op om morgenen for at gå på jagt efter råbukken. Hvor tæt kan vi komme på dyrene? Vi bygger også vores egne buer og sidder og snitter foran bålet og mange andre spændende ting.

Vi bor primitivt og opholder os udenfor det meste af tiden. Vi kommer til at bruge meget tid ved bålet, hvor vi selv laver vores mad og bruger de bedste af naturens råvarer. Skyder eller fanger vi ikke noget, så er der ikke kød til aftensmaden.

Hvem kan være med

For at deltage skal du være mellem 8 og 12 år og have lyst til at bruge nogle dage af din sommerferie i det fri sammen med andre, som også har lyst til spændende jagt- og fiskeoplevelser i naturen. Der stilles ingen krav til særlige jagtkundskaber eller -udrustning.

Hvor lang tid varer det og hvad koster det

Sommercampen varer tre dage med to overnatninger, og der er Sommercamps over hele landet.

  • Pris for juniormedlemmer kr. 650,-
  • Pris for ikke-medlemmer kr. 750,-

Prisen er inkl. al forplejning, logi og materialeforbrug under campen. Kontakt evt. medlemsservice for oprettelse af juniormedlemsskab, eller klik her.

Sådan tilmelder du dig

Der planlægges i alt 8 sommercamps rundt om i hele landet i perioden fra den 29. juni til den 5. juli 2019. Ved tilmelding skal du huske at angive barnets alder under bemærkninger. Udfyld venligst også spørgsmål om tilladelse til fotografering af barnet på kursusdagene samt om barnet må bade ved stranden under opsyn af en voksen.

Sommercamps i Danmark – klik på linkene for at gå til tilmelding:

Program og praktiske oplysninger fremsendes efter tilmeldingsfristens udløb. Vi har kun et begrænset antal pladser, og der er rift om dem, så skynd med din tilmelding. Vi glæder os meget til at se dig!


Campleder og kontaktperson ved spørgsmål til sommercamp:
Thomas Marcussen, tlf. 20905161, email ttm@jaegerne.dk