OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 12. september 2019

Ledige pladser til FM i jagtfeltskydning 2019

Kunne du tænke dig at pudse dine færdigheder med jagtriflen af? Så deltag i forbundsmesterskabet (FM) i jagtfeltskydning udenfor konkurrencen. Vi har stadig få ledige pladser.

Tekst: Jacob Munkholm Jensen

Selvom deltagerne til selve den kvalifikationskrævende del af FM i jagtfeltskydning 2019 for længst er fundet, er det stadig muligt at deltage udenfor konkurrence. Der er pt. 30 ledige pladser i denne kategori, og det er mildest talt en fantastisk chance for dig, der gerne vil bruge lidt krudt på at blive endnu mere sikker i din skydning, før sæsonen for riffeljagt går ind.

Jagtfeltskydning med jagtriffel har netop til formål at fremme jagtriffelskytters dygtiggørelse i skydning i terræn under så jagtrelevante forhold som muligt. Der lægges ved denne skydning vægt på at øge riffelskyttens rutine i skud til mål på forskellige afstande og under tidspres.

Desuden tilstræbes at opøve brugen af gode skydestillinger og hjælpemidler.

Tilmeld dig allerede i dag

FM i jagtfeltskydning 2019 finder sted på Ulfborg Skyttecenter søndag den 22. september. Der vil være forskellige udstillere til stede på dagen, bl.a. Subaro og dolk.dk, mv.

På dagen lancerer vi også den nye riffelbog Jagtriflen II - kraftige rifler og svære skud, skrevet af Henrik Rudfeld. Bogen er efterfølgeren til ”Jagtriflen” og udgives af jægerforbundet og forlaget SEGES.

Du kan nærstudere program, regler mv. her.

Hvis du vil med, så skriv allerede nu til os på bko@jaegerne.dk. Det koster 250 kr. at være med.

Program for dagen

  • 07:00 Sekretariatet åbner
  • 08:00 Forbundsmesterskabet starter
  • 14:00 Sidste skytte forventes retur
  • 14:15 Lancering af den nye riffelbog "Jagtriflen II" - foran sekretariatet
  • 15:00 Finale skydning
  • Ca. 16:00 Præmieoverrækkelse