OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 01. november 2019

H.K.H. Kronprinsen skyder vildt til stjernekokke

Når der på søndag afholdes DM i Vildtmad, så er det Hans Kongelige Højhed Kronprinsen, der har skudt den kronhind, som otte stjernekokke skal tilberede over bål og grill. Konkurrencen afholdes på søndag på Det Grønne Museum.

Vildt er en fantastisk spise, som for få danskere giver sig i kast med. Men det skal DM i Vildtmad forsøge at gøre noget ved.
På Det Grønne Museum sætter otte stjernekokke fokus på det delikate og velsmagende kød, når de indbyrdes dyster om at kreere årets vildtret.

På konkurrencedagen kan kokkene vælge de typer vildt fra vildtparaden, som de ønsker at bruge i deres retter. Alle dyr er nedlagt lokalt, men ét dyr kommer lidt længere væk fra end de andre – nemlig kronhinden. Den er blevet nedlagt af H.K.H. Kronprins Frederik på sæsonens første kongejagt i Gludsted Plantage.

Kronhinden er købt og betalt af foreningen Vildt Gastronomi.
Arrangementet er åbent for offentligheden. Du kan læse mere på dmivildtmad.dk