OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.
Offentliggjort den: 09. maj 2019

Bukketopti 2018

I maj-udgaven af Jæger finder vi den store årligt tilbagevendende Bukketopti, som samler de bedste fra i fjor. Nederst i denne artikel bringer vi hele topti'en i en flot opsat online version.

For nøjagtig 10 år siden lød gennemsnittet for bukketoptien på 145,42 point, hvilket er den gældende rekord. Men med dette års bukketopti er denne rekord meget tæt på at blive overgået, da gennemsnittet ender på meget imponerende 145,13 point. Det er det næsthøjeste snit i toptiens historie.

Hvad der dog for alvor springer i øjnene, når man kaster et blik på dette års bukketopti, er for det første den meget imponerende vinderbuk på 159,33 point, som er ny jysk rekord. Det andet, som om muligt er endnu mere utroligt, er det faktum, at otte bukke på årets liste er nedlagt i Nordjylland!

Kun Bornholm og Fyn har, udover Nordjylland, formået at snige sig med på listen i år, og de indtager henholdsvis en ottende- og niendeplads.

Læs hele Bukketopti'en og nyd de flotte billeder her:

Adobe Spark Page

 

Du kan hente en PDF med opmålingsskemaerne ved at klike her.