OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Videohilsen fra den nye minister til jægerne

Nyudnævnte miljø-og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensens første officielle hilsen går til jægerne. I en video takker han Danmarks Jægerforbund for et godt samarbejde. Han takker samtidig Jægerforbundet for at bakke op om regeringens vildsvinepolitik. Jeg ved godt, det ikke er nemt, siger han.

Tekst: Torsten Lind Søndergaard, Danmarks Jægerforbund

Danmark fik i sidste uge en ny miljø- og fødevareminister, da Esben Lunde Larsen til de flestes overraskelse valgte at trække sig fra posten. I stedet blev Venstres politiske ordfører Jakob Ellemann-Jensen udnævnt til posten.

I en videohilsen, som blev vist på weekendens repræsentantskabsmøde i Vingsted, takker han jægerne for et godt samarbejde.

Han fortæller også, at han udmærket er klar over, at Jægerforbundets beslutning om at bakke op om regeringens vildsvinepolitik, har været vanskelig at træffe.

Se ministerens hilsen i toppen af artiklen eller her på YouTube.