OBS: Denne artikel er over ét år gammel, og derfor er indholdet måske ikke længere korrekt. Har du spørgsmål til indholdet, eller mener du, at vi med fordel kan skrive om emnet i en ny historie, så kontakt os på webmaster@jaegerne.dk.

Video: Test af skydebriller

Danmarks Jægerforbund testede forleden skydebriller i en uofficiel test. Der blev skudt på både fem og ti meter, som brillerne klarede uden problemer. Skal du på jagt eller skydebane, så overvej at invester i et par ballistisk godkendte skydebriller.

Tekst: Redaktionen

Danmarks Jægerforbund foretog i sidste uge en uofficiel brilletest sammen med Thomas fra Wiley X.

Se videoen i toppen af artikelen.

Her blev en lang række forskellige linser testet for at demonstrere deres modstandsdygtighed. Der blev anvendt en kaliber 12 haglbøsse med flugtskydningspatroner i størrelse 7,5. Derudover blev linserne udsat for slag med en hammer, og også her klarede de opgaven til UG.

Skydebriller kan redde dit syn, hvis uheldet er ude. Så brug ballistisk godkendte skydebriller under jagt, på flugtskydningsbanen og under riffelskydning, så du passer på dit syn. Det behøver ikke være det her testede mærke, men det er vigtigt, at brillerne er ballistisk godkendte.